Забив злодія шваброю до смерті

Автор 14 листопада 2018, 16:30

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким М. визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі.

Згідно вироку, в жовтні минулого року, М. побачив у себе на подвір’ї, чоловіка С., який в цей момент розбив скло вхідних дверей будинку та намагався проникнути до нього.

Обвинувачений, будучи обуреним поведінкою С., з мотивів особистої неприязні, взяв дерев’яну швабру з металевою нижньою частиною та умисно наніс нею удар по голові С. Підійшовши до останнього, завдав численні удари колінами по тулубу, від чого останній впав на землю. М., не зупиняючись, продовжив бити ногами в ділянку ребер та грудну клітку.

Внаслідок нанесених ударів С. спричинено тяжкі тілесні ушкодження, які небезпечні для життя в момент спричинення та від яких чоловік помер у лікарні.

В судовому засіданні обвинувачений винним себе у вчиненні злочину визнав частково, оскільки не погоджується з кількістю тілесних ушкоджень, які він заподіяв С. Зазначає, що С. вів жебрацький спосіб життя, вчиняв крадіжки у інших осіб, які могли побити його. Проте щиро розкаявся та активно сприяв розкриттю злочину.

Вирок законної сили не набрав і може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду.

За повідомленням прес-служби суду

Останнє редагування 15 листопада 2018, 04:57
0
репостів
0
репостів