Версія для друку

Пограбував будинок прямо в присутності малолітніх дітей

Автор 02 листопада 2018, 19:21

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно раніше судимого громадянина П., який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті 186 (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчинений повторно, поєднаний з проникненням у житло), частиною 1 статті 162 (незаконне проникнення до житла) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що 24 жовтня 2018 року, у нічний період часу чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, проник до квартири потерпілої, чим порушив право на недоторканність житла, після чого обвинувачений був виявлений її дочкою під час переміщення особистих речей жильців.

Продовжуючи свої злочинні дії, 25 жовтня 2018 року, через квартирку вікна проник до іншого будинку, де в присутності малолітніх дітей, викрав два мобільних телефони, цифрову фотокамеру та грошові кошти в сумі 1700 гривень, всього на загальну суму 4015 гривень.

Під час вчинення грабежу з роботи повернулася потерпіла, яка вимагала припинити злочинні дії і повернути викрадене. Обвинувачений, застосувавши насильство, відштовхнув її та разом із викраденим майном та грошовими коштами залишив помешкання та втік з місця події.

За повідомленням прес-служби суду