У Шепетівці в результаті ДТП травмувався мотоцикліст

Автор 29 вересня 2018, 12:08

Дорожньо-транспортна пригода сталася 26 вересня, в місті Шепетівка по вулиці Судилківській. Постраждав водій мотоцикла: з переломом ноги його госпіталізували до місцевої лікарні.

За попередньою інформацією, 31-річний місцевий житель на автомобілі «Volkswagen Golf» під час здійснення маневру обгону допустив зіткнення із мотоциклом «ІЖ» під керуванням 58-річного місцевого жителя, який рухався попереду і якраз почав повертати ліворуч. 

У результаті зіткнення мотоцикліст отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої ноги. Чоловіка госпіталізували до травматологічного відділення Шепетівської центральної районної лікарні.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу, арешту, виправних робіт чи обмеження волі на строк до 3 років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів