Версія для друку

Уночі хтось побив шибки на приміщенні ТОВ «Шепетівка Енергоінвест»

Автор 17 вересня 2018, 15:20

У ніч з 16 на 17 вересня на приміщенні ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» невідомі побили шибки. Про це повідомили журналісти газети "Шепетівський вісник", які зранку прибули на місце події.

Головний інженер підприємства Володимир Кушнір розповів, що о 3 годині 17 хвилин йому зателефонував охоронець, який чергував на об’єкті, і повідомив, що невідомі побили вікна офісу. Володимир Ярославович за лічені хвилини прибув на підприємство, одразу викликав поліцію.

Слідчі оглянули місце події і встановили, що загалом понівечили 11 вікон — чотири побили, а сім обстріляли, ймовірно, із пневматичної зброї. Охоронець перешкодив зловмисникам, тому деякі вікна залишилися цілими.

Головний інженер зауважив, що приміщення офісу – це, власне, майно громади, тож завдано збитків громаді міста. Тільки місяць тому старі вікна поміняли на нові, металопластикові.

В охоронця об’єкта, Олександра Ковальчука, ми дізналися, що після третьої години ночі він обходив територію і перебував поблизу боксів з автотранспортом. Почувши брязкіт битого скла, Олександр Андрійович побіг до офісу, де побачив двох молодиків спортивної статури у куртках з капюшонах. Зловмисники стали тікати через паркан.

Охоронець одразу зателефонував головному інженеру і дав свідчення слідчим. Він пригадав, що напередодні увечері неподалік воріт підприємства стояв легковик червоного кольору і у ньому хтось розмовляв по телефону.


Реклама: Інтернет-магазин https://kurtki.life/ пропонує жіночі та чоловічі куртки на осінню, зимову та весінню пору. Ми уважно перевіряємо якість продукції і не продаємо неперевірені погано пошиті китайські товари, хоч ціни вас приємно вразять. Товар доставляємо по всій Україні, а наші консультанти готові допомогти вам з вибором у будь яку пору доби.


Ось такою неспокійною видалася ніч для працівників підприємства. А уже наступного дня, об’їжджаючи котельні міста, були виявлені розбитими три вікна у котельні на вул. Героїв Небесної сотні, 54. Поки поліція шукає зловмисників, керівництво підприємства планує переглянути заходи безпеки. А ми усі з нетерпінням чекаємо на початок опалювального сезону.

Останнє редагування 27 серпня 2020, 17:02