Цілодобове переслідування колишньої дружини закінчилось на лаві підсудних

Автор 04 вересня 2018, 16:01

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт відносно місцевого жителя громадянина А., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 125 КК України.

Досудовим слідством встановлено, що А., 24.07.2018 року, близько 05:00 год. ранку, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, зайшов до квартири своєї колишньої дружини під приводом провідати свого трирічного сина. Обвинувачений почав вимагати у потерпілої грошові кошти для купівлі алкоголю, але жінка відмовилася надавати гроші, внаслідок чого виникла словесна суперечка, під час якої А. наніс почергово чотири удари кулаком в підборіддя потерпілої, внаслідок чого вона впала на ліжко, а обвинувачений покинув квартиру та пішов у невідомому напрямку.

У подальшому, того ж дня, А. помітив потерпілу разом із сином, які вийшли із приміщення Шепетівського відділу поліції, де потерпіла повідомила про побиття, за що завдав їй удар кулаком в голову.

Не зупиняючись на досягнутому, А. продовжив наносити удари і біля будинку потерпілої, зокрема, декілька ударів в голову та грудну клітку.

Того ж вечора, А. знову напав на колишню дружину в під’їзді, де наніс їй удар в ніс та душив. Внаслідок вказаних діянь спричинив тілесні ушкодження у вигляді численних крововиливів, синців, саден та струсу головного мозку, які належать до категорії тілесних ушкоджень легкого ступеня тяжкості, що спричинили короткочасний розлад здоров’я.

Прес служба Шепетівського міськрайонного суду

0
репостів
0
репостів