Бангладешці, яких зловили на Шепетівщині, розповіли про свої поневіряння

Автор 22 серпня 2018, 15:57

В ніч з 17 на 18 серпня працівники Шепетівського відділу поліції виявили в районі села Климентовичів чотирьох іноземців без жодних документів. Рішенням  Хмельницького міськрайонного суду їх затримали на 6 місяців для ідентифікації. Разом з тим стали відомі деталі, як вони потрапили до України.

Чоловіки під виглядом вболівальник футболу, оскільки це полегшувало перетин кордону,  в липні цього року  приїхали до Російської  Федерації, а звідти, транзитом через Україну,  мали намір потрапити до Федеративної Республіки Німеччина.

Правоохоронцями були виявлені громадяни  Народної Республіки Бангладеш в лісосмузі біля с. Климентовичі Шепетівського району та без документів, що посвідчують їх особу.

Згідно бази даних «Відомості про осіб, які перетнули кордон України», державний  кордон  на в’їзд  в Україну законним шляхом ніхто з цих 4 бангладешців не перетинав.

В судовому засіданні іноземці, які були забезпечені перекладачем для участі в судовому засіданні, пояснили, що їх  перевозили через кордон  автомобілем, документи в них відібрали двоє невідомих чоловіків, що їх перевозили та покинули в лісі. На час розгляду справи іноземці   просили повернути їх якнайшвидше до рідної країни.

0
репостів
0
репостів