На Шепетівщині хлопець вистрілив з пневматичної гвинтівки у голову 14-річному товаришу

Автор 20 серпня 2018, 20:43

На Шепетівщині у селі Онишківці 17-річний хлопець вистрілив з пневматичної гвинтівки у скроню своєму 14-річному товаришу. Про це йдеться у сюжеті "Прямого". Після забавки зі зброєю, підліток знаходиться у тяжкому стані в реанімації.

"Наразі прогнози якісь складати дуже важко, бо пошкоджені життєво важливі структури, а саме стовбур головного мозку. Саме та ділянка, яка відповідає за всі життєво важливі функції. Стан розцінюється наразі як важкий, стабільний. Дитина на штучній вентиляції легенів, всі важливо життєві показники стабільні", - повідомив лікар.

Відомо, що хлопці давно товаришують.

Крім того, стало відомо, що зброю підліткам дав сусідський хлопчик. Ця гвинтівка належить його брату.

"Син купив, старший йому 20 років. Просто купив собі, вона вільно продається. Документи, все поліція вчора забрала", - зазначив батько сусідського хлопчика.

Правоохоронці розслідують всі обставини трагедії, справу внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Покарання за цією статтею може бути або у вигляді позбавлення волі на строк до 2 років, або виправні громадські роботи від 150 до 240 годин.

Відео

0
репостів
0
репостів