У ДТП постраждало четверо осіб, серед яких і 4-річний хлопчик

Автор 23 липня 2018, 21:24

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 22 липня, близько 18.30 години на автодорозі «Кременець — Біла Церква» поблизу селища Гриців у Шепетівському районі.

37-річний житель селища Гриців на автомобілі «ВА3 2107», виконуючи маневр обгону, не врахував дорожньої обстановки та допустив бічне зіткнення з автомобілем «Део Ланос» під керуванням 22-річного односельця, який рухався в попутному напрямку. В подальшому автомобіль «ВАЗ» з’їхав у кювет і перекинувся.

У результаті ДТП водій автомобіля, який опинився у кюветі, отримав тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку та забою грудної клітини. Також травмувалися троє його пасажирів: у 4-річного хлопчика діагностували забій лобної ділянки голови; у 28-річної жінки — закритий перелом правої ключиці, а в 32-річного чоловіка — забій грудного відділу хребта. Усіх потерпілих госпіталізували до травматологічного відділення Шепетівської центральної районної лікарні. Їхній стан лікарі оцінюють як задовільний.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років.

Працівники поліції вкотре закликають громадян бути на дорозі уважними та обережними і необдумано не наражати на небезпеку себе та своїх близьких.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів