Зловили злодіїв, які крали кабель електрозв`язку

Автор 20 липня 2018, 20:34

Протягом квітня-липня до Шепетівського відділу поліції надходили повідомлення про крадіжки кабелю електрозв`язку в м. Шепетівка та Шепетівському районі. Про це повідомляє начальник Шепетівського ВП ГУНП Василь Шкіндюк.

18 липня близько 18.00 години в м. Шепетівка поліцейські Шепетівського відділу поліції під час розшукових заходів зупинили підозрілу компанію юнаків, в одного з яких знаходився рюкзак з кабелями. На запитання правоохоронців неповнолітній зізнався, що це викрадений кабель. В подальшому поліцейські встановили, що група неповнолітніх осіб в кількості 5 чоловік, вчиняли крадіжки кабелів зв`язку в м. Шепетівка та районі. За допомогою ножиць для дерев (секатор) перерізали кабель, обпалювали ізоляцію і здавали на брухт, отримані кошти витрачали на власні потреби. 
Наразі встановлено, що вказаними неповнолітніми вчинено близько 16 фактів крадіжок кабелю, також вони перевіряються на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Слідчим відділенням Шепетівського відділу порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

0
репостів
0
репостів