Версія для друку

У Шепетівці водій мотоблоку побив поліцейського

Автор 06 липня 2018, 18:44
У Шепетівці водій мотоблоку побив поліцейського Фото Дмитра Шпака

Сьогодні по Проспекту Миру рухався мотоблок, який робив дивні маневри. Перехожі викликали поліцію, тому що мали підозру, що кермувальник транспортного засобу був напідпитку і міг спричинити ДТП.

Неподалік супермаркету Наш Край поліція спробувала зупинити мотоблок, але водій накинувся на полісмена. У підсумку останній поїхав в кареті швидкої із струсом мозку та розбитою губою, а водія все таки затримали. Ним виявився 40-річний житель одного із сіл Шепетівщини.

Після затримання порушник пояснити свій вчинок не зміг, зіславшись на те, що нічого не пам‘ятає. Як з‘ясувалося згодом, чоловік має проблеми з психічним здоров‘ям.

Як кажуть в прес-службі облполіції, розпочали слідство за ч.2 ст.345 КПК Ук­ра­їни - пог­ро­за або на­силь­ство що­до пра­ців­ни­ка пра­во­охо­рон­но­го ор­га­ну, тобто - нав­мисне за­по­ді­ян­ня пра­ців­ни­ко­ві пра­во­охо­рон­но­го ор­га­ну, чи його близь­ким ро­ди­чам по­бо­їв, лег­ких або се­редньої тяж­кості ті­лес­них уш­коджень у зв'яз­ку з ви­ко­нан­ням цим пра­ців­ни­ком служ­бо­вих обов'яз­ків.

Такий злочин ка­ра­єть­ся об­ме­жен­ням во­лі терміном до 5 ро­ків або поз­бавлен­ням во­лі на той са­мий термін.

"Триває слідство і за яких обставин сталося побиття розбирається перевірка, яка виїхала на місце," - уточняють в облполіції.

Останнє редагування 14 липня 2018, 01:56

Відео