Шепетівчанин втрапив у ДТП з трагічними наслідками

Автор 25 червня 2018, 18:47

Дорожньо-транспортна пригода сталася 23 червня, близько 14.45 години на автодорозі «Теофіполь — Красилів» поблизу села Корчівка Красилівського району. Попередньо встановлено, що 22-річний житель Красилівського району на автомобілі «ВАЗ 2106» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з мікроавтобусом «Мерседес Спринтер» під керуванням 51-річного жителя Шепетівського району.

У результаті ДТП 29-річний пасажир автомобіля «ВАЗ» загинув на місці, 24-річна пасажирка із закритою черепно-мозковою травмою та політравмою була доправлена в Теофіпольську центральну районну лікарню. Туди ж на огляд відправили і водія легковика. Водій мікроавтобуса тілесних ушкоджень не отримав.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі. Наразі слідчі продовжують працювати на місці події і з’ясовують усі обставини.


Сектор комунікації поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів