У Шепетівці сталося два вбивства впродовж кількох годин

Автор 10 травня 2018, 19:00

Вечір 8 травня і ніч 9-го видалися для працівників Шепетівського відділу поліції більш ніж напруженими — у райцентрі було вчинено вбивство та замах на вбивство. Проте завдяки злагодженій роботі правоохоронців усіх підозрюваних встановили та затримали.

Так, близько 19.10 години до Шепетівського відділу поліції надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що з будинку по вулиці Ушакова до них доставили 44-річного чоловіка у вкрай важкому стані із закритою черепно-мозковою травмою кримінального походження.

За місцем проживання потерпілого одразу виїхали правоохоронці. Поліцейські з’ясували, що близько 18.00 години до чоловіка приїхали двоє місцевих жителів 23 і 25 років з вимогою повернути гроші, які його жінка заборгувала в одному з магазинів.

Між опонентами виникла суперечка, в ході якої один із візитерів декілька разів вдарив потерпілого молотком по голові. Після скоєного зловмисники залишили чоловіка напризволяще, а самі покинули місце події. Знайшла потерпілого у безпорадному стані його дружина, яка і викликала «швидку».

Обох підозрюваних поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 25-річному оголосили про підозру за ч. 1 ст. 115 (через ст. 15) (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років, а його 23-річному «напарнику» — за ч. 2 ст. 187 (розбій) ККУ, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років. Наразі слідчі дії тривають.

А вже 9 травня близько 04.40 години до поліції надійшло повідомлення від диспетчера «швидкої» про те, що до них зателефонувала 38-річна місцева жителька і повідомила, що її 34-річний співмешканець прийшов додому із ножовими пораненнями. На жаль, врятувати потерпілого не вдалося — він помер на місці події.

Під час спілкування з поліцейськими жінка продовжувала стверджувати, що не знає, де її співмешканець отримав поранення. Проте під час огляду будинку на задньому дворі експерт помітив закривавлений кухонний ніж та порваний ланцюжок. Це свідчило про те, що конфлікт був на території господарства. Під тиском виявлених доказів жінка зізналася у скоєному. Тепер їй теж доведеться відповідати за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

0
репостів
0
репостів