Торговця метадоном засудили на 3 роки ув'язнення

Автор 28 квітня 2018, 21:06

Шепетівський міськрайонний суд виніс вирок обвинуваченому в незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також збуті наркотичного засобу і у тому ж злочині, вчиненому повторно (ч.1, ч. 2 ст. 307 КК України) – визнати винним у інкримінованих кримінальних правопорушеннях і остаточно призначити покарання у виді 3 років ув’язнення з конфіскацією усього майна, окрім житла.

Як встановив суд, 45-річний мешканець одного із сіл Шепетівського району продав двом легендованим особам наркотичний засіб – метадон, обіг якого обмежений, вторгувавши 1400 грн. Під час обшуку помешкання чоловіка правоохоронці знайшли пакет з таким же наркотиком, який він зберігав для продажу.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав, власне, її також доводять і досліджені докази. Однак, проаналізувавши обставини, які пом′якшують покарання – визнання вини, щире каяття, активне сприяння розкриттю злочинів, відсутність обставин, що обтяжують покарання, позитивні характеристики, його сімейний стан – він батько п’яти малолітніх дітей, суд призначив за кожен із злочинів покарання нижче від найнижчої межі, встановленої санкціями ч. 1 ст. 307 та ч. 2 ст. 307 КК України.

Вирок не набрав законної сили і може бути оскаржений до апеляційного суду області.

Прес-служба Апеляційного суду Хмельницької області

0
репостів
0
репостів