Аферистки вже тричі обкрадали довірливих пенсіонерів

Автор 10 лютого 2018, 13:32

8 лютого близько 14.00 години в м. Шепетівка, по вул. Матросова дві невстановлені особи жіночої статі, представившись працівниками пенсійного фонду, проникли в будинок 79-річної місцевої жительки, де із шафи викрали грошові кошти в сумі 10 000 гривень та 260 доларів США.

Поліціянти повідомляють, що з початку року на території обслуговування м. Шепетівка та Шепетівського району було зафіксовано 3 випадки вчинення шахрайських дій двома особами жіночої статі віком 35-45 років стосовно осіб похилого віку, коли довірливих громадян ошукують зловмисники, які називаються працівниками соціальних служб чи пенсійного фонду. Пропонуючи стареньким поміняти нібито «старі» гроші на «нові», або під приводом попити води чи купити горіхів вони заволодівають чималими сумами грошей.

Зарадити таким прикрим подіям можна, розяснюючи родичам похилого віку, що перед ухваленням будь-яких рішень, що стосуються грошей, які є в хаті – варто порадитися з кимось із рідних. Та і зберігати гроші там, де ними легко можуть заволодіти шахраї – недоцільно.

Шановні громадяни будьте максимально обережні спілкуючись з підозрілими особами, які стукають у ваші двері пропонуючи різного роду послуги, особливо якщо ви самі у дома. Краще взагалі не відчиняти двері незнайомцям.

Якщо вам відома будь-яка інформація стосовно шахрайських дій та осіб, які можуть бути причетні до скоєння даних злочинів, будь ласка звертайтеся до шепетівського відділу поліції або телефонуйте за номером «102»!

0
репостів
0
репостів