Версія для друку

Із Шепетівської виправної колонії відправили на батьківщину грузинського «кримінального авторитета»

Автор 07 лютого 2018, 15:52

39-річний громадянин Грузії у Шепетівській виправній колонії відбував покарання за вчинення серії крадіжок у складі злочинної групи і, за інформацією оперативників, після виходу на свободу мав намір продовжити злочинну діяльність.

З 5 лютого розпочалось загальнодержавне відпрацювання під умовною назвою «Мігрант». Ці заходи мають на меті запобігання нелегальній міграції та іншим правопорушенням, вчинюваним іноземцями на території України.

На Хмельниччині вже є перші результати операції — за ініціативи кримінальної поліції працівниками міграційної служби області спільно з правоохоронцями було видворено за межі держави чергового нелегала, громадянина Грузії, який мав статус «кримінального авторитета». 

Згідно рішення Хмельницького міськрайонного суду 5 лютого співробітники УДМС спільно з оперативниками Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області у супроводі спецпризначенців затримали чоловіка і доправили в Бориспіль, де передали прикордонникам для подальшого видворення за межі України. 

Варто зазначити, що 39-річний громадянин Грузії у складі злочинної групи вчиняв крадіжки на території Західної України, був засуджений і відбував покарання у Шепетівській виправній колонії. На момент вчинення злочинів і після звільнення перебував на території України нелегально. За інформацією оперативників, після звільнення мав намір продовжити займатися злочинною діяльністю. 

Тепер кримінальному авторитету на 5 років заборонений в’їзд на територію України. 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області