Внаслідок ДТП одна людина загинула та двоє травмовано

Автор 05 лютого 2018, 10:48

4 лютого о 15:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі поблизу с. Пиляї Шепетівського району трапилася дорожньо-транспортна пригода: сталося зіткнення автомобілів – мінівену Mercedes Vito та AUDI-80.

Негайно за викликом прибуло чергове відділення рятувальників 21-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області у складі чотирьох чоловік.

Як виявилось, 38-річний житель Житомирської області, керуючи автомобілем «Ауді 80», допустив зіткнення з автомобілем «Мерседес Віто» під керуванням 36-річного жителя м. Хмельницького. В результаті ДТП пасажир «Ауді», 53-річна жителька Житомирської області, від отриманих травм померла на місці події, а водій «Ауді» та його пасажир, 67-річна жителька Житомирської області, отримали тілесні ушкодження й були госпіталізовані до Шепетівської центральної районної лікарні. Ще двоє пасажирів «Ауді», жительки Житомирської області 2008 і 1990 р.н., та двоє пасажирів «Мерседесу», жителі м. Хмельницького 1983 і 2006 р.н., отримали тілесні ушкодження, їм було надано медичну допомогу без госпіталізації.

Треба зауважити, що надати потерпілим допомогу було не так просто, оскільки розтрощені конструкції заблокували людей всередині понівеченого авто. Рятувальники за допомогою спецінструменту дістали постраждалих з автомобіля та передали медикам, а також деблокували тіло загиблої пасажирки.

Громадяни, котрі перебували в мінівені, не постраждали.

Причини ДТП встановлює поліція.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Останнє редагування 05 лютого 2018, 12:17
0
репостів
0
репостів