По вулиці Валі Котика BMW влетіло у дерево

Автор 25 січня 2018, 17:57

25 січня о 05:26 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в м. Шепетівка на вул. В. Котика сталась дорожньо-транспортна пригода – легковий автомобіль BMW здійснив зіткнення з деревом.

На місце події невідкладно прибуло відділення рятувальників 21 Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік на 1 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

У результаті зіткнення 60-річний пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому руки і був госпіталізований в травматологічне відділення Шепетівської центральної районної лікарні.

Самого водія рятувальники деблокували з автомобіля за допомогою бензоріза. Серйозних ушкоджень молодик не отримав. Під час його перевірки на стан сп’яніння «Драгер» показав 3,6 проміле алкоголю в крові.

Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років.

 

Останнє редагування 26 січня 2018, 16:48
0
репостів
0
репостів