Версія для друку

Через незаконні дії ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" все місто можуть відключити від газу

Автор 01 грудня 2017, 22:32

Як ми вже повідомляли раніше, через несплату боргів ТОВ "Шепетівка Енергоінвест", газопостачальники почали фізично відрізати котельні міста. Приватна теплопостачальна компанія, замість того щоб погашати борги, не придумала нічого кращого, ніж самовільно приварювати газопровід назад. А для того щоб його не відрізали повторно, вирішили замурувати його цеглою.

ПАТ «Шепетівкагаз» повідомив на своїй офіційній сторінці, що 1 грудня працівниками Товариства було встановлено факт пошкодження засувок на газопроводах високого тиску за адресами: вул. Шешукова, 8Б, вул. Судилківська, 100, вул. Героїв Небесної Сотні, 54, а також здійснено унеможливлення доступу до засувок на газопроводах високого тиску за адресами: вул. Радіщева, 2Б, вул. Героїв Небесної Сотні, 54 шляхом їх замурування.

Вказані дії можуть призвести до аварійних ситуацій з непередбаченими наслідками. ПАТ «Шепетівкагаз» вимагає негайно вжити всіх необхідних заходів для попередження незаконних, невідворотних та вибухонебезпечних наслідків протиправного втручання в газорозподільну мережу Товариства.

Додатково повідомляємо, що для відновлення пошкодженого обладнання на газопроводах високого тиску Товариством розглядається питання пониження тиску природного газу в газопроводах міста Шепетівки та Шепетівського району до 0 атмосферного тиску, що спричинить відсутність природного газу у всіх категорій споживачів орієнтовно на 3-5 діб.

Останнє редагування 01 грудня 2017, 23:02