Версія для друку

У Шепетівці затримали таксиста-наркоторговця

Автор 06 жовтня 2017, 15:23

35-річний чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, грабіж і навіть нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Тепер йому доведеться відповідати за наркозлочини. Вчора, 5 жовтня, оперативники Шепетівського відділу поліції «на гарячому» затримали 35-річного жителя райцентру, який займався збутом опію та метадону наркозалежним.

Чоловік працював таксистом і під час роботи підшуковував собі клієнтів. Загалом поліцейські зафіксували 3 факти збуту наркотиків затриманим.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна. До речі, зловмисник, починаючи з 1999 року регулярно притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, грабіж і нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області