Неподалік Шепетівки мало не загинув "зачепер"

Автор 14 вересня 2017, 13:44

Потерпілий їхав «зайцем» на потязі «Київ — Ковель», вчепившись за поручні одного із вагонів. Коли назустріч їхав інший потяг, сильним потоком повітря чоловіка скинуло на землю, від чого він отримав важкі травми.

Подія сталася вчора, 13 вересня, близько 06.39 години поблизу села Кам’янка Славутського району. 41-річний житель села Добрин Ізяславського району вирішив проїхатися на потязі «Київ — Ковель» «зайцем», вчепившись за поручні одного із вагонів. Коли назустріч їхав інший потяг, відбулось завихрення повітря, чоловік не втримався і впав на землю. У результаті горе-пасажир отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритого перелому стегна та закритої черепно-мозкової травми. Його госпіталізували до реанімаційного відділення Шепетівської центральної районної лікарні. Наразі стан чоловіка оцінюють як важкий.

По даному факту відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 276 « Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту» Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з‘ясовують усі обставини події.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів