Кількість жертв резонансної ДТП неподалік Коськова зросла

Автор Надія Свінціцька 06 вересня 2017, 17:56
Аварія, що сталася другого вересня неподалік села Коськів Шепетівського району, забрала життя вже п’ятьох людей. Трьох чоловіків, яких врятували, швидка відвезла до Шепетівської районної лікарні. Ними виявилися батько та двоє синів Рижових, що мешкали в селі Сушівці Білогірського району. Сім’я поверталася зі столиці додому, де була на весіллі.
«Батько помер відразу, а хлопцям все ж давали невеликі шанси на життя. Проте, сьогодні вночі помер і старший син Рижових – Андрій», - розповів друг сім’ї Валентин.

Хлопець також розповів, що 5 вересня, відбувся похорон: поховали подружжя Рижових та їхнього старшого сина Андрія у селі Сушівці.

«Для молодшого - Валентина, лікарі дають 20% на життя», - каже хлопець.

Володимир Чілій, який пише, що був свідок ДТП у Фейсбук написав: «Аварія і справді була дуже жахлива. Сам був свідком даного ДТП. Шкода лише, що слова підполковника не співпадають з дійсністю. Адже пожежники приїхали не за дві хвилини, а за 15 хв. з того моменту, як я їх викликав. Швидка прибула за 22 хв. А поліціянти взагалі не зрозуміло коли».

Тим часом друзі та знайомі сім’ї Рижових збирають кошти на лікування Валентина, що наразі перебуває у реанімації.

Кошти можна перерахувати на картку друга сім’ї Рижових - Попова Олександра Романовича: 5168 7572 9276 5825.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрите кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального Кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

ye.ua

Останнє редагування 06 вересня 2017, 18:26
0
репостів
0
репостів