На Шепетівщині чотири людини загинули у ДТП

Дорожньо-транспортна пригода, у якій 4 людини загинули, а ще 2 – важко травмовані, сталася суботнього ранку неподалік села Коськів Шепетівського району, на автодорозі сполученням «Кременець-Біла Церква».

За попередніми даними, в результаті виїзду одного із автомобілів на зустрічну смугу сталося лобове зіткнення транспортних засобів «ВАЗ 21014» та «Рено Кенго». Від удару в «Рено» зайнялося газобалонне обладнання, тому на місце події довелося викликати рятувальників, які загасили пожежу.

У аварії загинули 34-річний водій та 24-річний пасажир «ВАЗа», а також водій «Рено».

Троє пасажирів іномарки у важкому стані були доставлені до районної лікарні, де один з них під час надання медичної допомоги від отриманих травм помер, не приходячи до свідомості.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрите кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального Кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

За словами начальника слідчого управління ГУНПУ у Хмельницькій області Миколи Кащука, в автомобілі "Рено" їхала родина. Внаслідок ДТП, 38-річна мати заживо згоріла в автівці, 41-річний чоловік помер від отриманих травм у лікарні, двоє їхні синів - 18 і 20 років з численними травмами доставили у реанімаційне відділення Шепетівської ЦРЛ.

Тіла двох загиблих з автомобіля "Лада калина" довелось діставати рятувальникам.

На місці трагедії працює понад 20 представників ДСНС, правоохоронців і психолог ДСНС. Лікарі намагаються врятувати молодих людей, що залишились сиротами.  За попередньою версією слідства, водій одного з автомобілів, заснув за кермом.

На місці ДТП продовжує працювати слідчо-оперативна група.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Останнє редагування 02 вересня 2017, 19:17

Відео

0
репостів
0
репостів