На Шепетівщині поліцейські по «гарячих слідах» затримали дует грабіжників

Автор 22 липня 2017, 12:38

Молодики попередньо обрали господарство, з якого планували вчинити крадіжку, і 20 липня близько 14.30 години приїхали туди на таксі. Зловмисники викрали з підсобного приміщення електродвигун і вже збиралися іти геть, коли були помічені власником. Чоловік одразу викликав правоохоронців, які затримали грабіжників по «гарячих слідах».

Затриманими виявились двоє юнаків віком 21 та 16 років. Старший раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Того дня вони приїхали в село Городище з метою обікрасти саме господарство потерпілого. Зловмисники проникли в підсобне приміщення, звідки викрали електродвигун вартістю близько 2 тисяч гривень. Коли збиралися геть, їх помітив власник і почав наздоганяти. Горе-злодії викинули по дорозі крадене і сховалися неподалік. Втративши їх із поля зору, чоловік викликав поліцію. Тим часом хлопці намагалися непомітно втекти на тому ж таксі, на якому приїхали в село. Проте поліцейський наряд, який оперативно прибув на місце події, затримав грабіжників по «гарячих слідах».

Тепер зловмисникам доведеться відповідати перед законом згідно ч. 3 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

0
репостів
0
репостів