Шепетівщина оговтується від наслідків негоди

Автор 14 липня 2017, 06:02

14 липня внаслідок несприятливих погодних умов (сильний вітер, зливовий дощ, град) на території області в результаті спрацювання системи захисту були відключені від електропостачання 9 населених пунктів у Шепетівському районі  – 5, у Ізяславському районі – 4. Про це повідомила прес служба Хмельницької облаcної державної адміністрації.

Внаслідок негоди було повалено та пошкоджено чимало дерев, пошкоджено покрівлі ряду приватних будинків та господарських споруд, ліній електропередач та зв’язку як у приватному секторі так і в окремих сільських господарствах.

Так, у м. Шепетівка відключено від електропостачання біля 20 будинків, пошкоджено трубу газопостачання до одного житлового будинку. Також знищено посіви ріпаку на площі 337 га на полях ТОВ “Сварог”. Наразі в Шепетівському районі шифером забезпеченні всі пошкодженні будівлі, ведуться роботи по покриттю дахів.

В Ізяславському районі з 8 повалених електроопор 10 кВт ліній, 8 відновлено. Залишається пошкоджена покрівля будинку культури в с. Припутнє, покрівля на будівлі ЗОШ в с. Білеве. На території району пошкоджено посіви ТОВ компанії “Укрелітагро” та ТОВ “Слава”.

На територіях, які загнали негоди, працюють оперативні бригади РЕМ, газової служби, місцеві підрозділи рятувальної служби району. На даний час встановлюються  розміри та вартість завданих збитків.

Проїзд на дорогах області відповідно інформації Облавтодор забезпечено.

Останнє редагування 14 липня 2017, 14:47
0
репостів
0
репостів