Неповнолітня шепетівчанка впала з даху багатоповерхівки

Автор Ірина Погребняк 15 червня 2017, 14:20

З даху 9-поверхового будинку колишнього гуртожитку медичного училища на проспекті Миру впала 17-річна шепетівчанка. Трагічна подія сталася 14 червня близько 22:30.

У поліції підтвердили цей випадок, але про подробиці воліють мовчати.

Сьогодні, 15 червня, ми приїхали на місце події. За будинком і досі пляма крові, місце падіння видно відразу. Його навіть не прибрали.

— Вчора пізно ввечері, повертаючись додому, я бачив машину швидкої та поліції, — розповів перехожий хлопчина. — Помітив, що на цьому місці лежала дівчина. Більше нічого не знаю.

Постоявши кілька хвилин, зустріли мешканку цього будинку і поцікавилися, що їй відомо:

— Кажуть, це наша сусідка. Он її вікна на другому поверсі, вона не могла випасти з вікна свого помешкання і так травмуватися. Вхід на дах також постійно зачинений.

Перевіряємо — йдемо на дах. На 9-му поверсі сходи ведуть на горище — там видніється віконце, до нього приставлена драбина. Але грати, які нібито мали бути зачинені навісним замком, відкриті навстіж. Доступ до даху — вільний.

Стукаю у двері квартир мешканців 9-го поверху, відчиняє лиш одна жіночка. Кажу їй, що двері відчинені на дах, запитую чому:

— Ключ від замка забрали з ЖЕКу, напевно ще восени минулого року. Колись ми ремонтували стелю, то брали в майстра ключа.

В управлінській компанії, що обслуговує дану багатоповерхівку, майстер пояснила:

— Замки ми неодноразово міняли, аби менше хтось на даху ходив. Та самі ж мешканці постійно збивають та зрізують замки, мовляв антену встановити чи щось інше. 

Мешканці та комунальники вказують один на одного. Та винних ми й не шукали, бо це справа не наша.

В цій трагічні події зрозуміло одне, що загинула за невідомих обставин неповнолітня дівчина. А запобігти цьому можна було б, щонайменше зачинивши двері, які ведуть на дах будинку.

Останнє редагування 10 липня 2019, 00:20

Відео

0
репостів
0
репостів