Зловили розбійників, які пограбували будинок погрожуючи ножем

Автор 07 червня 2017, 19:40

Молодики у масках, озброївшись ножем, проникли в будинок до потерпілих, зв’язали їх і відібрали гроші та мобільний телефон.

Подія сталася близько першої години ночі 5 червня у місті Шепетівка. Двоє молодиків у масках зняли віконну раму та проникли в будинок, де живе пенсіонерка разом зі своїм 47-річним сином.

Розбійники зв’язали потерпілих та, погрожуючи ножем, почали вимагати грошей. Не отримавши бажаної відповіді, вони «перевернули» весь будинок і таки знайшли трохи більше тисячі гривень. В придачу забрали ще старенький мобільний телефон «Nokia» та зникли.

Після отримання повідомлення про злочин працівники Шепетівського відділу поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів та встановили зловмисників. Ними виявились двоє місцевих жителів 21 та 16 років. Старший вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів