Правоохоронці вилучили близько півтонни фальсифікованого алкоголю

Автор 02 червня 2017, 14:58

Підроблений коньяк та горілку правоохоронці вилучили під час 4-х санкціонованих обшуків, проведених у Полонському та Шепетівському районах.

На підставі ухвал Шепетівського міськрайонного суду за процесуального керівництва прокуратури працівники поліції провели 4 санкціонованих обшуки в Шепетівському та Полонському районах.

У ході проведених обшуків у місцях зберігання та продажу фальсифікованої продукції було вилучено близько півтонни підробленого коньяку та горілки, а також мікроавтобус «Volkswagen Transporter Т4», яким зловмисники перевозили фальсифіковану продукцію.

Наразі розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 199 «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів» Кримінального кодексу України, триває. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Сектор комунікації за інформацією УЗЕ в Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів