Поліція ідентифікувала нападника на продуктовий магазин

Автор 29 квітня 2017, 16:24

Ми вже повідомляли про надзвичайну подію, яка сталась 26 квітня близько 14.30 години на вулиці Кузнєчній. Сьогодні прес-служба облполіції повідомила нові деталі події та розповіла хто ж був нападником.

60-річний місцевий житель, озброївшись дерев’яною палицею, зайшов у місцевий магазин та, погрожуючи продавчині розправою, почав вимагати у неї гроші. Потім зловмисник зайшов за прилавок, схопив звідти ножа і продовжив погрози.

67-річній потерпілій вдалося вирватися з рук нападника. Вона побігла на найближче господарство, звідки і викликала поліцію. Тим часом розбійник забрав із каси близько 1,5 тисячі гривень та пішов геть. За попередньою інформацією, він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Та нападнику не вдалося далеко відійти — за декілька хвилин група реагування патрульної поліції вже була на місці та затримала його. Викрадені гроші вилучили.

Розбійником виявився 60-річний місцевий житель, уродженець Луганської області. Чоловік раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. У 2015 році він вийшов із в’язниці, де 7 років перебував за вчинення розбійного нападу. Тепер йому знову доведеться відповідати за розбій. Зараз зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Найближчим часом суд обиратиме йому міру запобіжного заходу. Слідство наполягатиме на триманні під вартою.

Останнє редагування 29 квітня 2017, 16:31
0
репостів
0
репостів