П'яний водій намагався дати поліціянту 200 євро хабара

Автор 24 лютого 2017, 21:26
23 лютого 2017 року за процесуального керівництва Шепетівської місцевої прокуратури та взаємодії із працівниками Управління внутрішньої безпеки у Хмельницькій області ДВБ Національної поліції України у місті Полонному викрито громадянина, який намагався підкупити правоохоронця.

Встановлено, що працівники поліції під час несення служби зупинили транспортний засіб, яким керувала особа у стані алкогольного сп’яніння.

Розуміючи відповідальність, яка настає у разі вчинення цього правопорушення, для уникнення адміністративного стягнення, водій запропонував поліцейському неправомірну вигоду в розмірі 200 євро.

Про таку пропозицію працівники поліції повідомили керівництво та співробітників Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

За вказаним фактом на підставі заяви правоохоронців Шепетівським відділом поліції Головного управління Національної поліції в області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за частиною 3 статті 369 (пропозиція неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

В подальшому, під час дачі хабара, громадянина, який намагався таким чином уникнути адміністративної відповідальності, викрито, а грошові кошти в сумі 200 євро вилучено.

На даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.

Також, вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання особі запобіжного заходу.
Прес-служба прокуратури Хмельницької області
Останнє редагування 25 лютого 2017, 00:58
0
репостів
0
репостів