Розшукується водій, який спричинив ДТП

Автор 21 січня 2017, 15:29
Шепетівський відділ поліції розшукує водія «Міцубісі-Паджеро», який на автодорозі Рівне-Старокостянтинів вчинив дорожньо-транспортну пригоду та зник з місця події. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Помічник народного депутата стверджує, що винуватець - слідчий управління поліції.
Аварія сталася неподалік Ізяславського перехрестя. Автомобіль «Міцубісі» виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з «Део-Ланос». Водій іномарки залишив  свій транспортний засіб на місці пригоди, а сам втік, не надавши медичної допомоги двом постраждалим. Один з постраждалих – 36-річний водій автомобіля «Деу-Ланос», інший – це 39-річна пасажирка «Міцубісі», яку водій-втікач залишив у салоні. Обоє потерпілі доставлені до центральної районної лікарні.

Помічник народного депутата Ігора Мосійчука на своїй сторінці у Фейсбуці ствержує, що винуватцем трагедії є Артем Авербух, котрий працює старшим слідчим Білоцерківського управління поліції у Київській області. [blockquote author="Станіслав Коломієць"]Сьогодні мій товариш Андрій Давидюк, їхав за кермом свого автомобіля Ланос по дорозі Городище-Рівне-Староконстянтинів. Неподалік Ізяславського перехрестя в напрямку Хмельницького сталось страшна аварія, винуватець якої - водій Міцубісі Педжеро, що вилетів на зустрічну смугу і на великій швидкості зіткнувся із Ланосом. Водієм Міцубісі виявився АВЕРБУХ АРТЕМ МИКОЛАЙОВИЧ, 1988 року народження, який працює СТАРШИМ СЛІДЧИМ БІЛОЦЕРКІВСЬКОГО УПРАВЛІННЯ ПОЛІЦІЇ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ!
Спричинивши аварію, Авербух, разом із пасажирами - своїм батьком та другом, втекли з місця події! Вони навіть не намагались надати допомогу стікаючому кров'ю, втратившиму свідомість Андрію Давидюку. При цьому в своєму авто вони також кинули напризволяще постраждалу внаслідок аварії пасажирку Грищенко, що отримала чисельні переломи.
Наразі Андрій і жінка, що перебувала в Міцубісі, госпіталізовані. Стан Андрія важкий, лікарі боряться за його життя.
ЗВЕРТАЮСЬ ДО ВСІХ - ПОТРІБЕН РОЗГОЛОС!
ПРОШУ РЕПОСТ!!!
НЕ ДАМО ПОЛІЦІЇ ВІДМАЗАТИ СВОГО І ЗАМ'ЯТИ ЦЮ СПРАВУ!
СТАРШИЙ СЛІДЧИЙ ПОЛІЦІЇ АВЕРБУХ НЕ ПОВИНЕН УНИКНУТИ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ!
Те, що він спричинив ДТП - це половина біди, а друга - це те, що він, будучи винним в аварії, кинув мого товариша помирати на дорозі в калюжі власної крові!
Я вже з'ясовую всі деталі і буду повідомляти новини та тримати ситуацію на контролі. Але вже зараз ми з вами повинні не дати замовчати цю історію![/blockquote] Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 286 ч.1 Кримінального кодексу України – «Порушення правил безпеки дорожнього руху». Поліція розшукує винуватця ДТП.
Останнє редагування 21 січня 2017, 15:53
0
репостів
0
репостів