Викрадача благодійних скриньок нарешті впіймали

Автор 19 січня 2017, 21:08
На нашому сайті ми вже писали про серійного викрадача благодійних скриньок який промишляв у кількох містах Хмельниччини. І ось нещодавно 26-річний наркозалежний славутчанин, що раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки пожертв, попався правоохоронцям.
Допомогло вирахувати зловмисника відео з камери спостереження в одному із магазинів Шепетівки, який пограбував зловмисник.

"Промишляв чоловік трохи більше місяця у рідній Славуті, а також у Шепетівці та Нетішині. Наразі правоохоронці ще встановлюють усі епізоди злочинної діяльності грабіжника, але вже зараз можна сказати, що загалом їх буде близько 20, адже тільки по Шепетівці зафіксовано 11 крадіжок скриньок для пожертв," - кажуть в прес-службі ГУ НП області.

В інші міста зловмисник приїздив виключно для того, щоб викрасти скриньку. Після скоєння злочину одразу повертався у Славуту. Магазини зі скриньками грабіжник обирав заздалегідь. У більшості випадків гроші збирали на лікування дітей. У кожній скриньці в середньому було від 200 до 600 гривень.

Зловмисник показав, куди він викидав скриньки після того, як забирав гроші. Працівники поліції їх вилучили і долучили до матеріалів провадження в якості речових доказів.

Наразі слідчі дії ще тривають. По вказаних фактах відкриті кримінальні провадження за ст.185 - крадіжка» та ст.186 - грабіж Кримінального кодексу України.

Попереднього разу суд йому призначив покарання у вигляді 120 годин громадських робіт.
0
репостів
0
репостів