Наслідки несприятливих погодних умов продовжують ліквідовувати

Автор 14 листопада 2016, 21:56
14 листопада підрозділи ГУ ДСНС України у Хмельницькій області продовжують надавати допомогу населенню через несприятливі погодні умови. Протягом 13-14 листопада на території Хмельницької області за добу випала двохмісячна норма опадів у вигляді мокрого снігу, що супроводжувався поривами вітру та хуртовинами. На окремих ділянках доріг снігові перемети сягли 1,5 метра.
У Шепетівці фахівці Служби порятунку прибирали дерево з будівлі редакції газети «Шепетівський вісник».

Надзвичайники Хмельницького, Летичівського, Старокостянтинівського та Теофіпольського районів надавали допомогу водіям вантажних автомобілів, які спричинили затори на автодорогах області.

Станом на 18:00 14 листопада рятувальники вивільнили 254 автомобілі, в яких знаходилось та 585 людей. Важка інженерна техніка ДСНС продовжує працювати на найбільш складних ділянках автодоріг місцевого значення та під’їздів до населених пунктів. На ділянках тимчасового обмеження руху в місцях скупчення великогабаритних транспортних засобів на дорогах державного значення чергують тягачі ДСНС.

Ускладненим залишається під’їзд до 82 населених пунктів у восьми районах Хмельниччини (Волочиського, Красилівського, Полонського, Старокостянтинівського, Ізяславського, Теофіпольського, Білогірського, Шепетівського районах області).

Як повідомиляє Служба автомобільних доріг в області, протягом дня ділянки доріг державного значення Р-32 Кременець-Біла-Церква, Р-48 Кам’янець-Подільський-Сатанів-Війтівці-Білогір’я та Р-49 Васьковичі-Шепетівка, де був ускладнений проїзд, розчищені.

Дорожники продовжують ліквідовувати наслідки стихії в цілодобовому режимі.

Наразі на автодорогах державного та місцевого значення працює 57 плужних снігоочищувачів, 40 піскорозкидачів, 30 навантажувачів, 5 бульдозерів, 17 автогрейдерів, всього 150 механізмів та більше 300 працівників. Додатково залучено 39 одиниць техніки сторонніх організацій.

Роботи що до ліквідації наслідків негоди тривають.
Останнє редагування 14 листопада 2016, 22:23

Відео

0
репостів
0
репостів