Наш край потерпає від негоди

Автор 13 листопада 2016, 13:18
В ніч з 12 на 13 листопада  підрозділи ГУ ДСНС України у Хмельницькій області неодноразово залучались для надання допомоги населенню через несприятливі погодні умови (дощ, мокрий сніг). Про надзвичайні події розповіли у прес-службі ДСНС.
У Білогірському районі поблизу с. Жемелинці вантажні автомобілі «DAF» та «МАН» перекрили автодорогу. У Волочиському районі поблизу с. Копачівка автомобіль РЕНО ЛАГУНА з’їхав на узбіччя, без постраждалих. У Теофіпольському районі поблизу с. Турівка автомобіль «MAH», у Білогірському  районі два автомобіля Сканія та у Городоцькому районі вантажівку «DAF»  розвернуло на автодорозі, внаслідок чого ускладнився рух автотранспорту. У всіх випадках рятувальники за допомогою техніки підвищеної прохідності допомогли водіям вивільнити автівки.

У Хмельницькому на дачному масиві «Видрові доли» автомобіль «Volkswagen» злетів з бетонного покриття у водовідвідну канаву та перехилився. Рятувальники допомогли вивільни машину.

У Шепетівському районі поблизу с. Сусанівка мікроавтобус «Mercedes» з 11 пасажирами слідував по маршруту Київ-Тернопіль та з’їхав на узбіччя (без травмування пасажирів), а у Красилівському районі застряг автобус з десятьма  пасажирами. Рятувальники допомоги відбуксирувати транспортні засоби.

У Шепетівському районі рятувальники допомогли відбуксирувати карету швидкої, яка слідувала на виклик та застрягла.

Крім того, рятувальники розпилювали повалені дерева, які впали на автодорогу у місті Хмельницькому, у Кам’янець-Подільському  та Волочиському  районах.

Станом на 9:00 через несприятливі метеоумови знеструмлено 140 населених пунктів у більшості районах області.
0
репостів
0
репостів