Житель села Цвітоха вирощував коноплю нетривіальним способом

Автор 08 вересня 2016, 20:49
У рамках розслідування кримінального провадження працівники Другого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції провели санкціонований обшук на господарстві у 36-річного жителя села Цвітоха Славутського району. Про це повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

На присадибній ділянці правоохоронці виявили 16 рослин коноплі. У підвалі ділок облаштував міні-теплицю, де вирощував нарковмісні рослини за допомогою сучасного аграрного методу — гідропоніки (технологія вирощування рослин без ґрунту, що забезпечує доступ поживних речовин рослині за рахунок водяних розчинів, що значно прискорює розвиток). Спеціальний ящик наркоаграрій обладнав лампами освітлення та обігріву, а також вентиляторами. Там він вирощував розсаду коноплі, щодня поливаючи рослини та пересаджуючи їх у більші горщики. Загалом у лабораторії правоохоронці вилучили 23 нарковмісні рослини. Крім того, під час обшуку в будинку було виявлено ще 2 кілограми висушеної та подрібненої коноплі.

За словами підозрюваного, нарковмісні рослини він вирощував як для власного споживання, так і для продажу. Наразі слідчі дії тривають. Чоловікові доведеться відповідати одразу по декількох статтях Кримінального кодексу України, пов’язаних із вчиненням наркозлочинів.
0
репостів
0
репостів