Поліціянти виявили два підпільні цехи із виготовлення горілчаного фальсифікату

Автор 18 липня 2016, 18:57
Працівниками управління захисту економіки в Хмельницькій області спільно із прокуратурою області та ГУНП в Хмельницькій області на території Шепетівського району викрили два підпільні цехи по виготовленню фальсифікованої горілки понад 10 найпопулярніших торгових марок. Про це повідомив Сектор комунікації поліції за інформацією УЗЕ в Хмельницькій області.
Під час проведення санкціонованих обшуків у господарських приміщеннях, власники яких займались протизаконним промислом, правоохоронці виявили та вилучили готові до продажу пляшки з фальсифікованою горілкою, каністри зі спиртом, акцизні марки, наклейки, пристрій для закриття пляшок тощо. Усе вилучене направлено на експертизу.

Розслідування проводиться в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 199 «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
0
репостів
0
репостів