У Шепетівській виправній колонії забили ув'язненого

Автор 06 червня 2016, 12:24
Надзвичайна подія сталася у Шепетівській виправній колонії № 98, що знаходиться у селі Климентовичі, передає Сектор комунікації ГУ Національної поліції в Хмельницькій області.
5 червня о 13.25 годині до чергової частини Шепетівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в лікарні Шепетівської виправної колонії № 98 в с. Кліментовичі помер 30-річний засуджений, який був доставлений туди із загальної камери. Попередньо у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, набряк головного мозку та внутрішню кровотечу. Труп направили на судово-медичну експертизу.

Уродженець міста Хмельницького був засуджений до позбавлення волі за вчинення крадіжок і грабежів на термін 7 років і 3 місяці та з 2011 року відбував покарання у колонії.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Наразі слідчі працюють на місці злочину і з’ясовують усі обставини події.

"До колонії приїхало багато правоохоронців. Кажуть, там в одному з бараків до смерті забили ув'язненого. В тому бараку більше 40 чоловік відбувають покарання", - розповіли місцеві мешканці.
Останнє редагування 06 червня 2016, 17:44

Відео

0
репостів
0
репостів