Шахрайка видурила в неповнолітньої гроші та золото

Автор 03 червня 2016, 12:03
2 червня близько 18.00 години в м. Шепетівка, поблизу дитячого садка по вул. Судилківській, невстановлена особа, під приводом зняття порчі, шахрайським шляхом заволоділа в 16-річної місцевої жительки 3100 гривнями та золотими виробами вагою близько 20 грам.
Школярка якраз поверталась додому, коли до неї підійшла незнайома жінка і почала говорити, що на її сім’ю наведена страшна «порча». Якщо її не зняти, може померти мама дівчинки. Проте зловмисниця запевнила, що знає, як допомогти: для цього потрібно принести з дому усі коштовності та гроші і провести над ними спеціальний ритуал. Шахрайка навіть дала потерпілій рюкзак, з яким та пішла додому і сумлінно поклала у нього усі цінні речі.

Повернувшись, дівчина передала рюкзак шахрайці, а та, натомість, наказала їй пройти у зворотному напрямку 6 будинків, читаючи молитву «Отче Наш». Коли потерпіла виконала вказівку і повернулась, зловмисниці з її грішми і коштовностями вже не було.

Загалом, дівчина віддала шахрайці 3100 гривень та золоті вироби вагою близько 20 грам. Загальна сума збитку складає більше 20 тисяч гривень.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Правоохоронці працюють над пошуком зловмисниці.

За описом потерпілої шахрайка повної статури, має руде волосся, зібране у хвіст на загривку. Одягнена злодійка була в чорні штани і блузку тигрового окрасу. В руках тримала сумочку червоного кольору та торбинку. Працівники поліції закликають містян бути обережними і в разі виявлення описаної жінки, звернутись до поліції.
Останнє редагування 03 червня 2016, 16:58
0
репостів
0
репостів