Відбулися пожежно-тактичні навчання по гасінню лісової пожежі

Автор 20 травня 2016, 17:14
20 травня на території Шепетівського лісництва ДП «Шепетівський лісгосп» відбулися пожежно-тактичні навчання з ліквідації лісової пожежі. Про це повідомив Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
За задумом навчань під час планового обходу лісового масиву працівником держлісохорони встановлено, що в 8 кварталі Шепетівського лісництва виявлено три осередка загоряння сухої трави та кущових насаджень на площі 90 м.кв., є загроза розповсюдження пожежі на велику площу.

Працівник лісової охорони терміново оповістив чергові сили, до прибуття яких самостійно проводив гасіння осередку пожежі підручними засобами.

Першими до гасіння пожежі приступили сили і засоби лісопожежної станції лісового господарства. Згодом на допомогу до місця події прибули пожежні розрахунки 21 державної пожежно-рятувальної частини. Площа пожежі лісового масиву на момент прибуття оперативно-рятувальних підрозділів складала 120м.кв.

В ході навчань відпрацьовувались питання взаємодії між протипожежними формуваннями лісгоспу, перевірявся рівень підготовленості учасників гасіння та спільної організації гасіння низових лісових пожеж.
0
репостів
0
репостів