Правоохоронці викрили торговця канабісом

Автор 18 травня 2016, 15:12
У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України, працівники поліції зафіксували 2 факти збуту канабісу 30-річним жителем міста Шепетівка.
У ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка було виявлено декілька згортків із марихуаною та саморобний пристрій для вживання наркотичного засобу. Усе вилучене працівники поліції направили на експертизу. Підозрюваний пояснив, що знайшов рослини коноплі в лісі і самостійно висушив та обробив їх.

Також у ході досудового розслідування було встановлено, що чоловік схилив до вживання наркотиків свого знайомого, а також надавав приміщення однієї із кімнат будинку для вживання марихуани. Отож, наркоторговцю доведеться також відповідати за ст. 315 «Схиляння до вживання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» та ст. 317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.
0
репостів
0
репостів