Двоє шепетівчан "відмітились" у Старокостянтинові

Автор 27 квітня 2016, 14:52
7 грудня 2015 року у місті Старокостянтинів пограбували будинок 40-річного місцевого жителя, тоді вкрали 7600 гривень та золоті вироби. Як виявилось до пограбування причетні наші земляки.
Вжитими слідчо-оперативними заходами встановлено, що кримінальне правопорушення скоїли двоє жителів м. Шепетівка, 1981 та 1978 р.н. У місто вони приїхали на таксі, та представлялись заготівельниками горіхів.

Чоловік і жінка ходили приватним сектором і шукали можливих клієнтів, а паралельно видивлялися будинки, де нікого не було вдома. Натрапивши на таку садибу, зловмисники відшукали у схованці біля дверей ключ і проникли всередину будинку, де з серванту викрали 5 тисяч гривень і золоту каблучку.

Коли крадії уже виходили з подвір’я, власник якраз повернувся і почав їх наздоганяти, але ті сіли в автомобіль і поїхали геть. Проте потерпілий детально описав поліцейським своїх кривдників і за деякий час особи зловмисників були встановлені. Крадіями виявились «гастролери» з Шепетівки — 34-річний чоловік та 37-річна жінка. Каблучку вони продали в Шепетівці, а гроші розділили та витратили на власні потреби.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
Останнє редагування 28 квітня 2016, 13:24
0
репостів
0
репостів