Шепетівчани втрапили у ДТП за участю трьох автомобілів

Автор 20 квітня 2016, 14:08
Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 19 квітня, близько 18.00 години на автодорозі «Стрий — Кіровоград — Знам'янка» в смт. Летичів. Про неї повідомив сектор комунікації ГУ Національної поліції в Хмельницькій області.
34-річна жителька Вінницької області, керуючи автомобілем «Фіат Добло», не впоралась з керуванням та допустила зіткнення з вантажним автомобілем «МАН» під керуванням 52-річного жителя Львівської області, після чого «Фіат» зіткнувся з автомобілем «Пежо» під керуванням 50-річного жителя міста Шепетівка. В результаті ДТП водій «Фіату», двоє її пасажирів та водій «Пежо» отримали тілесні ушкодження й госпіталізовані до Летичівськоїцентральної районної лікарні.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років. У рамках розслідування призначено ряд експертиз. Правоохоронці працюють над з’ясуванням усіх обставин події.
0
репостів
0
репостів