Грабіжників продуктового магазину випадково зловили на гарячому

Автор 18 грудня 2015, 18:05
У ніч з 17 на 18 грудня у Шепетівці правоохоронці зупинили автомобіль з продуктами харчування, походження яких ні водій, ні його пасажири пояснити не змогли. Як виявилось, усе — крадене. Про подію повідомив сектор комунікації ГУ Національної поліції в Хмельницькій області.
Працівники поліції, які здійснювали нагляд за дорожнім рухом у Шепетівці, помітили автомобіль «Fiat», який рухався на великій швидкості нічним містом. Зупинивши мінівен, у якому знаходились троє чоловіків, правоохоронці помітили, що водій та його пасажири поводяться знервовано, що викликало у поліцейських підозру. Тому було прийнято рішення щодо огляду автомобіля, під час якого в багажному відсіку правоохоронці виявили велику кількість мішків з продуктами харчування, походження яких ніхто з чоловіків пояснити не зміг.

На місце зупинки автомобіля інспектори викликали слідчо-оперативну групу Шепетівського відділу поліції. Правоохоронці з’ясували, що всі ці продукти були викрадені з продуктового магазину в селі Сульжин.

Усі чоловіки, які перебували в салоні автомобіля — мешканці Шепетівки 1980, 1982 та 1977 років народження. Зараз вони дають покази правоохоронцям. Автомобіль знаходиться на штрафмайданчику. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
0
репостів
0
репостів