Зіткнулося дві автівки: один із водіїв та пасажири травмовані

Автор 02 грудня 2015, 12:09
Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 1 грудня, близько 08.00 години на автодорозі «Городище – Рівне – Старокостянтинів» поблизу села Жилинці Шепетівського району.
Встановлено, що 28-річний житель міста Нетішин, керуючи автомобілем "Renault Trafic", не впорався з керування, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем "Daewoo Lanos" під керуванням 26-річного жителя села Білокриниччя.

У результаті ДТП водій автомобіля "Daewoo Lanos" отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правої ноги та госпіталізований в травматологічне відділення Шепетівської центральної районної лікарні. Його 20-річний пасажир, житель села Чотирбоки, отримав тілесні ушкодження у вигляді забійної рани правої брови та забою поперекового відділу хребта. 28-річна пасажирка автомобіля "Renault Trafic", жителька міста Нетішин, отримала тілесні ушкодження у вигляді забою гомілок обох ніг та лівого стегна. Пасажири після надання їм медичної допомоги відпущені додому.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.
0
репостів
0
репостів