Правоохоронці затримали зловмисника, який скоїв крадіжку на суму понад 330 тисяч гривень

Автор 23 жовтня 2015, 14:19

До Шепетівського райвідділу міліції звернулась 34-річна місцева жителька та повідомила про те, що до її будинку через незачинене вікно проник злодій і виніс цінні речі та сейф. Про це повідомляє прес-служба УМВС Українив Хмельницькій області.

Серед викраденого — 4 тисячі гривень, понад 5 тисяч євро, мобільний телефон «IPhone», ноутбук «Sony», планшет «Apple», mp3 плеєр «Sony», а також брендовий одяг, аксесуари, прикраси тощо на загальну суму понад 330 тисяч гривень.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники Шепетівського міськвідділу міліції встановили, що до злочину причетний 26-річний житель одного із сіл Рівненського району Рівненської області, який тільки у травні вийшов із місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння крадіжок.

Оперативники Шепетівського міськвідділу міліції виїхали до сусідньої області і затримали зловмисника. У нього вилучили частину викрадених речей. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Згідно санкції ч. 4 ст. 185 «Крадіжка, вчинена у великих розмірах», йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Останнє редагування 17 березня 2020, 12:54
0
репостів
0
репостів