У Шепетівській ВК знову виявили факт передачі наркотиків

Автор 08 жовтня 2015, 17:18
Лише вчора ми писали про спробу передачі наркотиків для ув'язнених через вчителя, як на цей раз знову була спроба передачі, при чому з двух різних місць.
Нещодавно під час догляду посилки, яка надійшла з міста Володарськ-Волинський, Житомирської області від громадянина К. для 21-річного засудженого О., який прибув до лікувального закладу при Шепетівській ВК (№ 98), оперативними працівниками установи було виявлено та вилучено суху подрібнену речовину рослинного походження зелено-коричневого кольору, яка знаходилася у прихованому вигляді в ємкості з крем-гелем для душу в чотирьох герметично запакованих медичних шприцах та в одному поліетиленовому згортку.

У цей же день для вищевказаного засудженого тільки з міста Городок Хмельницької області від громадянина П. під час догляду посилки, було виявлено та вилучено працівниками оперативного відділу таку ж речовину, яка схожа на «канабіс», яка знаходилася у прихованому вигляді в металевій банці з згущеним молоком в чотирьох герметично запакованих поліетиленових згортках.

По даних фактах проводиться перевірка.
Останнє редагування 08 жовтня 2015, 17:25
0
репостів
0
репостів