Лісові пожежі на Ізяславщині видно аж в Шепетівці (оновлено+відео)

3 вересня о 4:10 спільними зусиллями рятувальників ДСНС, вогнеборці лісової охорони, військових частин та місцевої пожежної охорони пожежу в лісі поблизу с. Хотень Другий локалізовано, а о 5.30 повністю ліквідовано. На місці події залишаються чергувати пожежні розрахунки для недопущення повторного займання. Вогнеборцям довелось боротися з верховою пожежею на 9 га та низовою на 37 га лісу.
Нагадаємо, що 2 вересня 15:10 на пункт зв’язку рятувальників у  м. Ізяслав поступило повідомлення про пожежу в лісі поблизу с. Хотень Другий.

До місця виклику негайно були направлені пожежно-рятувальні розрахунки м. Ізяслав, місцеві пожежі команди с. Плужне, а також пожежна та землерійна техніка Ізяславського, Славутського  та Шепетівського лісових господарств.

На момент прибуття орієнтовна площа пожежі складала 9 га.

В зв’язку із швидким поширенням фронту вогню було оголошено «Збір-аварію» особовому складу Шепетівського зведеного загону.

Пожежна техніка розосереджувалася по фронту пожежі, проводилось відсікання поширення вогню. Працівниками лісгоспів здійснювалась вирубка дерев та влаштовувались додаткові мінералізовані смуги на шляху розповсюдження вогню.

На пожежі працювало 20 од пожежної та спеціальної техніки ДСНС з 9 районів області та обласного центру, 120 чол. о/с ДСНС,  а також понад 80 працівників лісових господарств, військових частин та місцевої пожежної охорони на 6 одиницях спецтехніки.

Координацію дії здійснювала мобільна оперативна група на чолі з начальником ГУДСНС Едуардом Братко.
Останнє редагування 03 вересня 2015, 15:36

Відео

0
репостів
0
репостів