Шахраї видурили в 10-річної дівчинки золоті прикраси та обдурили пенсіонерку

Автор 21 серпня 2015, 15:08
Прес-служба УМВС України в Хмельницькій області повідомила про два випадки шахрайства, які стались вчора у нашому місті.
Так близько 09.00 години в м. Шепетівці по вулиці С. Бандери до 62-річної місцевої жительки зателефонувала невстановлена особа та під приводом не притягнення її сина до кримінальної відповідальності, шахрайським шляхом заволоділа 9500 гривень, які жінка перерахувала на вказаний їй рахунок.

А вже о 19.00 годині у парку культури та відпочинку імені Калініна, до двох дівчаток, які сиділи на лавочці, підійшли незнайомі жінки. На вигляд їм було до 30-ти років. Спершу незнайомки поцікавилися у дітей як їм пройти до магазину, а вже потім почали свою шахрайську справу.

Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці начальник кримінальної міліції у справах дітей Хмельницького УМВС Сергій Цимбалюк.
Раптом одна із них із захватом звернула увагу на золоті сережки однієї з дівчаток та попросила їх зняти і показати. Довірливій дитині було приємно чути гарні відгуки про її прикраси і вона, забувши про безпеку, зняла одну сережку та дала її аферистці. Та ж, на відміну від дівчинки, не розгубилася та вдала наче раптом загубила прикрасу, і запропонувала дівчинці натомість свої сережки, запевнивши, що вони суттєво кращі та дорожчі, до того ж також золоті. Дівчинка погодилася на обмін, зняла другу сережку та обміняла на, як ви вже зрозуміли, ромську біжутерію.
Останнє редагування 21 серпня 2015, 15:45
0
репостів
0
репостів