Охоронець ставка застрелив 24-річного рибалку

Автор 27 квітня 2015, 18:59
Подія сталася в одному із сіл Шепетівського району. Увечері потерпілий разом з товаришем приїхали на місцевий став, щоб відпочити та порибалити. Хлопці ловили рибу у дозволеному місці — на водостічному каналі.

Близько пів на десяту вечора до них підійшов чоловік, який наглядав за водоймою. Між потерпілим та наглядачем виникла суперечка, в ході якої останній вистрілив із рушниці хлопцеві у груди. Поки свідок убивства намагався допомогти товаришу і викликав «швидку», підозрюваний втік з місця події, а рушницю викинув у став. Тієї ж ночі його затримали.

Щодо причини конфлікту свідчення затриманого та товариша потерпілого дещо різняться. Слідство наразі працює над з’ясуванням об’єктивної картини розвитку подій.

56-річний підозрюваний перебуває під вартою. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. До речі, чоловік раніше уже двічі притягувався до кримінальної відповідальності, в тому числі і за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.
Останнє редагування 04 травня 2015, 22:03

Відео

0
репостів
0
репостів