Родичі намагаються передати засудженим заборонені предмети та гроші

Автор 22 січня 2015, 22:44
17 січня 2015 року громадянин Р. прибув до Шепетівської ВК (№98) управління ДПтС України у Хмельницькій області на тривале побачення до свого брата, засудженого Р., який відбуває покарання у даній установі. Не дивлячись на те, що відвідувача було попереджено про недопущення доставки як засудженому, так і на територію колонію, заборонених предметів, що він особисто засвідчив підписом, гр. Р. намагався доставити брату заборонені для використання в установі речі.
Під час проведення догляду особистих речей вищевказаного родича засудженого у прихованому вигляді в блокноті було виявлено та вилучено гроші в сумі 340 гривень.

Працівниками Шепетівської ВК (№98) складені відповідні документи та направлені в суд для притягнення винної особи до відповідальності.

Напередодні свята Водохреща до Шепетівської виправної колонії (№98) Хмельницької області надійшла посилка від жительки м. Хмельницького, громадянки С..

Під час проведення догляду даної посилки, яка надійшла на адресу засудженого С., 1992 року народження, від власної матері, працівниками відділу нагляду і безпеки установи було виявлено та вилучено в коробці з пральним порошком мобільний телефон та в поліетиленовому пакеті із цукром зарядний пристрій та гарнітуру до нього.

Заборонені предмети здані на склад установи, а матеріали направлені в суд.
0
репостів
0
репостів