Правоохоронці затримали групу торговців метадоном

Автор Катерина Шуприган 15 грудня 2014, 15:26
Працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Хмельницькій області припинили злочинну діяльність групи із 9 чоловік, які займались постачанням на терени області та розповсюдженням наркотичного засобу метадон.
В рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 307 "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів" Кримінального кодексу України, працівники ВБНОН УМВС України в Хмельницькій області припинили злочинну діяльність групи із 9 чоловік. Правоохоронці встановили, що зловмисники впродовж тривалого часу займалися перевезенням та збутом наркотичного засобу метадон. Злочинну діяльність підозрювані розгорнули в Славутському, Шепетівському районах та місті Нетішин.

Як повідомив начальник відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Хмельницькій області Володимир Рейман, працівниками міліції задокументовано 13 фактів продажу наркотичного засобу. Під час проведення санкціонованих обшуків у наркоторговців вилучили 270 грамівметадону, 42 тисячі гривень та 5 тисяч доларів США, ваги та інші речові докази, які свідчать про злочинну діяльність групи.

Також встановлено, що метадон зловмисники поставляли з Київської та Львівської областей. До речі, за цінами "чорного ринку" 1 грам цього наркотичного засобу коштує близько 1 тисячі 700 гривень.

Наразі підозрювані перебувають під вартою. Слідчі продовжують роботу в рамках кримінального провадження. Згідно санкції статті, зловмисникам загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
0
репостів
0
репостів